EF-coach professional - Onderwijscentrum Opnij
Selecteer een pagina

Training tot EF Coach

Volg de training en word EF Coach 

 

Vanuit Onderwijscentrum Opnij geven wij al jaren  EF Coaching aan individuele leerlingen op verschillende (middelbare) scholen.

Het effect van deze EF Coaching op het leersucces is groot, mede doordat de leerling individueel gecoacht wordt en werkt aan zijn eigen opgestelde doelen.

Ook de wens om inclusief onderwijs te bieden is met EF Coaching beter te realiseren. Om dit voor iedere leerling tot een succes te maken is er goede begeleiding nodig. Het geven van de EF Coaching aan individuele leerlingen  binnen de school, kan hier een enorme bijdrage aan leveren.

Als EF Coach kun je na het volgen van deze driedaagse training zelf leerlingen coachen aan de hand van Executieve Functies.

Je gaat aan de slag met het werkboek “In Topvorm met EF” en de EF Planagenda en je krijgt handvatten, verschillende bruikbare werkvormen, downloads en filmpjes via ons LessonUp kanaal.

Hierna ben je gecertificeerd EF Coach en maak je deel uit van de EF Coachgroep. Ieder jaar kun je je licentie verlengen.

Voor meer info, mail naar: info@opnij.nu

Certificaat docenten

Licentiemodel voor scholen

 

Na het volgen van de driedaagse training Train de EF Coach vanuit Onderwijscentrum Opnij, ben je gecertificeerd en gelicenseerd EF Coach. Een basis licentie is een schooljaar geldig. Je kunt je licentie ieder schooljaar verlengen. De kosten van de licentie worden jaarlijks (bestaande uit enkel 10 maanden) aan het begin van een nieuw schooljaar gefactureerd, waarna na betaling de licentie direct met een schooljaar verlengd wordt. De licentie is na het startjaar maandelijks opzegbaar.