Training tot EF trainer - Onderwijscentrum Opnij
Selecteer een pagina

Trainingen onderwijsprofessionals

EF training in beeld

Word EF trainer

Wij bieden de mogelijkheid om zelf trainer te worden via de training: ‘Train de EF-trainer’. Vanuit Onderwijscentrum Opnij geven wij al enkele
jaren EF-trainingen aan leerlingen op verschillende (middelbare) scholen.
Het effect van deze EF-trainingen op het leersucces is groot, mede doordat het in kleine groepjes wordt aangeboden.
Ook de wens om inclusief onderwijs te bieden is met de EF-Training beter te realiseren.

Om dit voor iedere leerling tot een succes te maken is er goede begeleiding nodig. Onze EF-Training aan kleine groepjes binnen de school, kan hier een enorme bijdrage aan leveren.

Als EF-Trainer kun je na het volgen van deze driedaagse training zelf de EF training geven aan leerlingen.

Je gaat aan de slag met het werkboek “EF training” ( bestaande uit acht lessen) en de EF-planagenda en je krijgt handvatten, lesopzetten, lespresentaties, verschillende bruikbare werkvormen en downloads via ons Lesson Up kanaal.

Deze training is goed te geven tijdens flexuren of steunuren op school.

Hierna ben je gecertificeerd EF-trainer en maak je deel uit van de EF-trainersgroep. Ieder jaar kun je je licentie verlengen.

Licentiemodel voor scholen

 

Na het volgen van de driedaagse training Train de EF Trainer vanuit Onderwijscentrum Opnij, ben je gecertificeerd en gelicenseerd EF Trainer. Een basis licentie is een schooljaar geldig. Je kunt je licentie ieder schooljaar verlengen. De kosten van de licentie worden jaarlijks (bestaande uit enkel 10 maanden) aan het begin van een nieuw schooljaar gefactureerd, waarna na betaling de licentie direct met een schooljaar verlengd wordt. De licentie is na het startjaar maandelijks opzegbaar.