EF-toetsweek trainer professional - Onderwijscentrum Opnij
Selecteer een pagina

Training tot Toetsweektrainer

Volg de training en word Toetsweektrainer

Veel leerlingen hebben moeite met het goed voorbereiden van een toetsweek. Ze hebben vaak geen overzicht, stellen uit en komen hierdoor in tijdsnood, wat resulteert in een onvoldoende voorbereiding. 

Ook mentoren geven aan dat ze graag concreet de leerlingen zouden willen ondersteunen in een goede voorbereiding van een toetsweek.

Waarom de Toetsweektraining?

  • De leerlingen gaan in de training concreet aan de slag met een goede voorbereiding van de toetsweek door te plannen, leerstrategieën te leren en ze krijgen vele tips voor efficiënt leren.
  • De lesopzetten zijn vanuit de praktijkervaring opgesteld en dus eenvoudig toe te passen
  • Het gebruik van de T-planner sluit naadloos aan en is onderdeel van de lessen in deze handleiding.
  • De lessen zijn dusdanig uitgewerkt dat leerlingen aan de slag gaan met Executieve Functies die nodig zijn voor een goede voorbereiding voor de toetsweek, zoals: planning, timemanagement, metacognitie, taakinitiatie, doelgericht gedrag en emotieregulatie

Als Toetsweektrainer kun je na het volgen van een eendaagse training. Zelf de Toetsweektrainingen verzorgen. 

Je gaat aan de slag met de T planner, de bijbehorende handleiding en je krijgt handvatten, lesopzetten en presentaties voor de verschillende lessen van de Toetsweektraining via ons LessonUp kanaal.

Hierna ben je gecertificeerd Toetsweektrainer en maak je deel uit van deToetsweek-trainersgroep. Ieder jaar kun je je licentie verlengen.

Voor meer info, mail naar: info@opnij.nu

 

Certificaat docenten