Training tot EF Coach - Onderwijscentrum Opnij
Selecteer een pagina

Training tot EF Coach

Training tot EF Coach

 

Vanuit Onderwijscentrum Opnij geven wij al jaren  EF Coaching aan individuele leerlingen op verschillende (middelbare) scholen.
Het effect van deze EF Coaching op het leersucces is groot, mede doordat de leerling individueel gecoacht wordt en werkt aan zijn eigen opgestelde doelen.

Ook de wens om inclusief onderwijs te bieden is met EF Coaching beter te realiseren. Om dit voor iedere leerling tot een succes te maken is er goede begeleiding nodig. Het geven van de EF Coaching aan individuele leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben binnen de school, kan hier een enorme bijdrage aan leveren.

Als EF Coach kun je na het volgen van deze driedaagse training zelf leerlingen coachen aan de hand van Executieve Functies binnen je eigen onderwijspraktijk.

Zo zijn er geen of nauwelijks meer externe partijen nodig.

 

 

Je gaat aan de slag met het werkboek “In Topvorm met EF” en de EF-planagenda en je krijgt handvatten, verschillende bruikbare werkvormen, downloads en filmpjes via ons Lesson Up kanaal.

Hierna ben je gecertificeerd EF-Coach en maak je deel uit van de EF-coachgroep. Ieder jaar kun je je licentie verlengen.

Voor meer info, mail naar: info@opnij.nu

 

 

Training tot EF Coach